Deşi, în mod sigur, ei nu aveau studii economice, EI se ocupau destul de eficient de redistribuirea veniturilor. Din păcate, statul nu întotdeauna aprecia eforturile acestora la justa lor valoare. Numiţi specia literară care, judecînd după denumirea unei piese binecunoscute, îi este specifică oricăruia din EI.
N. Iorga susţinea că X e o Y specială, manifestată, iar Y e potenţialul mai multor X la acelaşi om, chiar dacă ele nu se manifestă. Alfred Conar afirma că X este capacitatea de a face lucruri, fără a le învăţa. În orice caz Y este specifică fiecărui din voi. Numiţi în ordine corectă X şi Y.
Jean Polle spunea că „X se vede cel mai bine cînd omul vorbeşte despre Xul cuiva”. Stendall susţinea că „cu cît e mai tare X, cu atît este mai predispus spre fidelitate”. Henrich Heine spunea că „problema femeilor nu constă în aceea că ele nu au X, ci în aceea că zi de zi X la ele se schimbă”. Numiţi X.
În oraşul X locuiesc 16 mln. de locuitori, iar acest numar se dublează la fiecare 10 ani. Se află la 24 km de ruinele capitalei din antichitate a ţării. Din limba vorbită în X, denumirea lui se traduce ca „învingătorul”. Trebuie să studiezi 17 ani pentru a obţine o diplomă eliberată de Universitatea destul de specifică din X. Scriitorul distins cu Premiul Nobel, Naguib Mahfouz, este originar din acest oraş, ce este cel mai mare oraş a continentului pe care se află. Numiţi oraşul X.
Se credea că în saptamîna premergătoare unei sărbători, anul vechi agonizează, oamenii se dedau la excese de mîncare, bautură, joc şi petreceri, ca la un sfîrşit de lume. Existau şi momente carnavaleşti: tinerii se mascau, formînd un alai de nuntă si deghizîndu-se în mire, mireasă, popă etc. Urma sarbatoarea propriu-zisă, purtînd diverse nume, în funcţie de zone: Priveghi, Hodaite, Opait, Alimori, Refenele. Ea se celebra noaptea, cum serbăm noi Anul Nou. Masa se începea cu un acesta, pentru că se spunea: “Cu acesta se astupă şi tot cu acesta se destupă gura la [...]”. Nu vă cerem să-l numiţi pe acesta, restabiliţi cuvîntul omis.